Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

HR Stops working suddenly Hearthstone remains open LOG!
LJstc
#1 Posted : Thursday, December 13, 2018 7:17:35 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 16

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi!

since about 6 days i have the problem that Hearthranger stops working after some time.. sometimes it lasts longer sometimes not so long..

the Program closes suddenly and nothing happens.. no error no warning nothing

My log shows this everytime before closing:

16:47:10:DEBUG::in game to idle 2
16:47:25:INFO::TransitStateMachineFromIdle
16:47:25:INFO::TransitStateMachineFromPlayInGame
16:47:25:INFO::signal timeout of memory restriction.
16:47:25:DEBUG::Send hsplay timeout !
16:47:25:DEBUG::calc CPUs force stopping.
16:47:25:INFO::botplayer is working..
16:47:25:DEBUG::in game to idle 7
16:47:26:INFO::TransitStateMachineFromIdle
16:47:26:INFO::TransitStateMachineFromPlayInGame
16:47:26:INFO::signal timeout of memory restriction.
16:47:26:DEBUG::Send hsplay timeout !
16:47:26:DEBUG::calc CPUs force stopping.
16:47:26:INFO::botplayer is working..
16:47:26:DEBUG::in game to idle 7
16:47:27:INFO::TransitStateMachineFromIdle



I tried to play with Thread counts and VICPU and everything else but nothing helps! It worked for MONTH without any problem on same PC


and its NOT about having a low end PC .. if you mind that.


it runs on and i7 hexacore 8th generation intel CPU with GTX 1060 graphics and 16GB RAM!


maybe someone can help! thanks


JoyAdmin
#2 Posted : Thursday, December 13, 2018 9:20:57 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,477

Thanks: 759 times
Was thanked: 4271 time(s) in 1497 post(s)
Try to re-download the full package, maybe the exe file is broken.
LJstc
#3 Posted : Thursday, December 13, 2018 10:34:17 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 16

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
ok i will try that! and report back!
LJstc
#4 Posted : Thursday, December 13, 2018 11:56:55 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 16

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
redownloaded and installed with the full new package..

no change...

the bot suddenly closes itself....

log again:

15:50:22:DEBUG::turn time out - turns - 22
15:50:22:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:22:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:22:INFO::botplayer is working..
15:50:22:DEBUG::botplayer timeout..
15:50:22:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:22:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:22:DEBUG::in game to idle 7
15:50:22:INFO::TransitStateMachineFromIdle
15:50:23:INFO::TransitStateMachineFromPlayInGame
15:50:23:DEBUG::turn time out - turns - 22
15:50:23:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:23:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:23:INFO::botplayer is working..
15:50:23:DEBUG::botplayer timeout..
15:50:23:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:23:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:23:DEBUG::in game to idle 7
15:50:24:INFO::TransitStateMachineFromIdle
15:50:24:INFO::TransitStateMachineFromPlayInGame
15:50:24:DEBUG::turn time out - turns - 22
15:50:24:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:24:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:24:INFO::botplayer is working..
15:50:24:DEBUG::botplayer timeout..
15:50:24:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:24:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:24:DEBUG::in game to idle 7
15:50:25:INFO::TransitStateMachineFromIdle
15:50:25:INFO::TransitStateMachineFromPlayInGame
15:50:25:DEBUG::turn time out - turns - 22
15:50:25:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:25:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:25:INFO::botplayer is working..
15:50:25:DEBUG::botplayer timeout..
15:50:25:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:25:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:25:DEBUG::in game to idle 7
15:50:26:INFO::TransitStateMachineFromIdle
15:50:26:INFO::TransitStateMachineFromPlayInGame
15:50:26:DEBUG::turn time out - turns - 22
15:50:26:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:26:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:26:INFO::botplayer is working..
15:50:26:DEBUG::botplayer timeout..
15:50:26:DEBUG::Send hsplay timeout !
15:50:26:DEBUG::calc CPUs force stopping.
15:50:26:DEBUG::in game to idle 7
15:50:27:INFO::TransitStateMachineFromIdle




after that window closes.. hearthstone remains open ..
LJstc
#5 Posted : Sunday, December 16, 2018 8:51:01 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 16

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
still no change! program still crashing after a while! no changes since when it run without problems.. same log!

no RAM problem no CPU problem.. no other programs running... :(
Ynnoz
#6 Posted : Sunday, December 16, 2018 1:36:34 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 87

Thanks: 3 times
Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
LJstc;57970 wrote:
still no change! program still crashing after a while! no changes since when it run without problems.. same log!

no RAM problem no CPU problem.. no other programs running... :(


Can you try running it with the default settings and not use settings for thread counts and VICPU?
LJstc
#7 Posted : Monday, December 17, 2018 10:22:40 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 16

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
ok tried it now ! still keeps crashing
LJstc
#8 Posted : Saturday, December 22, 2018 9:02:24 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 16

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
tried now to reinstall the bot.. tried everything.. setting normal condition so not edited the ini file with other settings... bot still crashes...

following occours


"signal timeout of memory restriction"


thats what the log says.. lots of this messages in the log until the bot shuts down itself....



but i have enough RAM 16GB only 4,5 GB used..


maybe a coder can help from here?


Thanks
LJstc
#9 Posted : Monday, December 31, 2018 9:28:23 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 16

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
so no response?

hmm noone knows what could that be?

Ynnoz
#10 Posted : Monday, December 31, 2018 6:33:26 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 87

Thanks: 3 times
Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
LJstc;58077 wrote:
so no response?

hmm noone knows what could that be?



No, a message like 16:47:25:INFO::signal timeout of memory restriction could mean anything. Could be something in Windows itself, hardware failure, HearthRanger or another program interfering.

It takes a lot of time to pinpoint the error. Start with a clean install of Windows followed by HearthStone and HearthRanger.
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.147 seconds.