Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Error after starting bot
ebrinker
#1 Posted : Tuesday, April 12, 2022 6:19:30 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

Hi, I have been using this bot for many years now. It worked perfectly until last week.

I keep getting the same error over and over again.

vision card data load error:
failed to connect bot server to retrieve card data.

I have used a lot of years without any VPN. I checked my IP address and it's definitely not blacklisted.
I have tried it with VPN with lots of different countries, but I keep getting the same error over and over again.

Please fix this.

Regards,
Eric
JoyAdmin
#2 Posted : Tuesday, April 12, 2022 12:36:44 PM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,753

Thanks: 795 times
Was thanked: 4470 time(s) in 1605 post(s)
Sometimes you ISP may have issues on routing to a remote server.
ebrinker
#3 Posted : Wednesday, April 13, 2022 5:09:40 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

Hello,

If my ISP would have issues routing to a remote server a VPN would be the solution.
But unfortunately it's not.

Please fix this.

Thanks!
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.250 seconds.