Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Discutii
al3cspy
#1 Posted : Thursday, September 5, 2013 10:43:09 AM(UTC)
al3cspy


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, DSORomanianModerator
Posts: 50
Man
Location: Romania

Thanks: 5 times
Was thanked: 6 time(s) in 4 post(s)
Intrebari, nelamuriri DSObot
zeys
#2 Posted : Monday, September 9, 2013 5:58:18 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 19
Man
Location: romania

Thanks: 2 times
sal.versiunea 1.9 e varza man.foloseste doar o abilitate.am umblat la setari,am schimbat valorile dar tot o singura abilitate foloseste:(si marge in frame.adica trage 2-3 focuri apoi sta si se uita ca bou in teava apoi iar trage.am murit in catacombe de ma luat dracu,,,harta de lvl 28 iar eu lvl 45 cu 7400 viata mor in catacombe.am scris si la admin dar vad ca nu baga nici un update sa rezolkve.bafta
al3cspy
#3 Posted : Monday, September 9, 2013 7:18:00 AM(UTC)
al3cspy


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, DSORomanianModerator
Posts: 50
Man
Location: Romania

Thanks: 5 times
Was thanked: 6 time(s) in 4 post(s)
zeys;12874 wrote:
sal.versiunea 1.9 e varza man.foloseste doar o abilitate.am umblat la setari,am schimbat valorile dar tot o singura abilitate foloseste:(si marge in frame.adica trage 2-3 focuri apoi sta si se uita ca bou in teava apoi iar trage.am murit in catacombe de ma luat dracu,,,harta de lvl 28 iar eu lvl 45 cu 7400 viata mor in catacombe.am scris si la admin dar vad ca nu baga nici un update sa rezolkve.bafta



Stiu, aceeasi problema o am si eu.
Am semnalat lucrul acesta insa niciun raspuns deocamdata.
http://www.dsobot.com/fo...nd-some-bugs-fixed.aspx
Momentan folosesc versiunea 1.8.9 care merge mult mai bine in comparatie cu versiunea actuala ! ;(
O sa mai trimit un PM in speranta ca in viitorul update se va rezolva problema.

Stima!
margica
#4 Posted : Wednesday, March 12, 2014 2:08:38 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 29
Location: paris

Thanks: 5 times
al3cspy;12692 wrote:
Intrebari, nelamuriri DSObot


Salut,

Tank-ul meu nu merge daca il pun pe combat inteligent :). Tot ce face este sa fuga in monstri.
M am uitat la setarile recomandate si nici asa nu merge.
M am uitat si pe forumul general unde se pun asemnea intrebari in Eng insa nici acolo nu s a dat vreun raspuns.
Poate ne iluminati aici :)
Mersi
al3cspy
#5 Posted : Wednesday, March 12, 2014 3:37:24 PM(UTC)
al3cspy


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, DSORomanianModerator
Posts: 50
Man
Location: Romania

Thanks: 5 times
Was thanked: 6 time(s) in 4 post(s)
margica;16088 wrote:
Salut,

Tank-ul meu nu merge daca il pun pe combat inteligent :). Tot ce face este sa fuga in monstri.
M am uitat la setarile recomandate si nici asa nu merge.
M am uitat si pe forumul general unde se pun asemnea intrebari in Eng insa nici acolo nu s a dat vreun raspuns.
Poate ne iluminati aici :)
Mersi






Sincer nu stiu ce sa spun. Este posibil sa fie din setari. Acum intrebarea mea ar fi:
-cand nu este pe smart fight botul se comporta normal?
-pana acum ai mai avut problema asta?
margica
#6 Posted : Thursday, March 13, 2014 12:33:35 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 29
Location: paris

Thanks: 5 times
al3cspy;16091 wrote:
Sincer nu stiu ce sa spun. Este posibil sa fie din setari. Acum intrebarea mea ar fi:
-cand nu este pe smart fight botul se comporta normal?
-pana acum ai mai avut problema asta?


Da poate nu stiu.
Oricum cand nu e pe smart :) e in regula merge insa moare pentru ca nu se retrage cand ii scade viata :)

cam asta ar fi
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.048 seconds.