Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages12>
Which secret mage do you guys use
btrash
#1 Posted : Sunday, December 6, 2020 12:04:48 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

I've been trying out secret mage for on standard and only getting around 30% win rate

I've been using this build https://www.hearthpwn.co...-secret-mage-72-winrate

AI i currently have is aggro

I wonder what i'm doing wrong / if there are any much better decks.

Elemental Allies × 2 1
Lab Partner × 2 1
Violet Spellwing × 1 1
Wand Thief × 1 1
Ancient Mysteries × 1 2
Astromancer Solarian × 1 2
Confection Cyclone × 2 2
Frostbolt × 2 2
Arcane Intellect × 2 3
Counterspell × 2 3
Flame Ward × 1 3
Kirin Tor Mage × 2 3
Mirror Entity × 1 3
Netherwind Portal × 2 3
Rigged Faire Game × 1 3
Fireball × 2 4
Occult Conjurer × 2 4
Sayge, Seer of Darkmoon × 1 6
Neutral Cards (2)
Name Cost
Inconspicuous Rider × 2 3

AAECAf0ECMMBv6QD9KsD+6wDjbsDpNEDkeEDleEDC3G7AqsElgXsBfOvA8K4A4XNA/jdA5DhA+jhAwA=

effy777
#2 Posted : Sunday, December 6, 2020 6:59:02 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 9

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
btrash;60913 wrote:
I've been trying out secret mage for on standard and only getting around 30% win rate

I've been using this build https://www.hearthpwn.co...-secret-mage-72-winrate

AI i currently have is aggro

I wonder what i'm doing wrong / if there are any much better decks.

Elemental Allies × 2 1
Lab Partner × 2 1
Violet Spellwing × 1 1
Wand Thief × 1 1
Ancient Mysteries × 1 2
Astromancer Solarian × 1 2
Confection Cyclone × 2 2
Frostbolt × 2 2
Arcane Intellect × 2 3
Counterspell × 2 3
Flame Ward × 1 3
Kirin Tor Mage × 2 3
Mirror Entity × 1 3
Netherwind Portal × 2 3
Rigged Faire Game × 1 3
Fireball × 2 4
Occult Conjurer × 2 4
Sayge, Seer of Darkmoon × 1 6
Neutral Cards (2)
Name Cost
Inconspicuous Rider × 2 3

AAECAf0ECMMBv6QD9KsD+6wDjbsDpNEDkeEDleEDC3G7AqsElgXsBfOvA8K4A4XNA/jdA5DhA+jhAwA=



Try use a custom config?
jwlance
#3 Posted : Sunday, December 6, 2020 2:46:16 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 14

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Try to watch the bot and see if it is making mistakes. If so try a deck that doesn't use that card.

I see the post about custom configs, but I couldn't even tell you where to start.

Hope that helps.
nerdrage
#4 Posted : Monday, December 7, 2020 3:58:18 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 14

Thanks: 1 times
id say try switch the aggro ai to default cause aggro tend ro focus face vs default play more for value i think
nerdrage
#5 Posted : Tuesday, December 8, 2020 12:17:18 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 14

Thanks: 1 times
atm at diamond 3 (wild) using Default ai and this deck 46% wr:
https://tempostorm.com/h...meta-snapshot-dec-7-2020
jwlance
#7 Posted : Tuesday, December 15, 2020 1:11:28 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 14

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
nerdrage;60922 wrote:
atm at diamond 3 (wild) using Default ai and this deck 46% wr:
https://tempostorm.com/h...meta-snapshot-dec-7-2020


Are you still doing well with it? I feel like I'm getting stomped.
Venkar
#6 Posted : Tuesday, December 15, 2020 2:44:49 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

nerdrage;60922 wrote:
atm at diamond 3 (wild) using Default ai and this deck 46% wr:
https://tempostorm.com/h...meta-snapshot-dec-7-2020


I can confirm, I've been able to use this exact deck with the bot and got from bronze 10 wild to diamond 3 on EU server, but that's the most it can go, from there it just goes back to 4/5 and then again maybe to 3.
Tried letting it run a lot but doesn't seem to be able to go lower.

I will update here if it does.
Tjafs
#9 Posted : Tuesday, December 15, 2020 3:34:04 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 53

Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Got to Diamond 1 with this one, and then I just told my bot to stop so I could play the rest of the games to legend myself.

### Secret Mage
# Class: Mage
# Format: Wild
#
# 2x (1) Kabal Lackey
# 1x (2) Ancient Mysteries
# 2x (2) Arcane Flakmage
# 2x (2) Arcanologist
# 2x (2) Mad Scientist
# 2x (2) Medivh's Valet
# 2x (3) Counterspell
# 1x (3) Duplicate
# 2x (3) Explosive Runes
# 1x (3) Flame Ward
# 1x (3) Forgotten Torch
# 1x (3) Ice Block
# 2x (3) Kirin Tor Mage
# 1x (3) Netherwind Portal
# 1x (3) Stargazer Luna
# 2x (4) Fireball
# 2x (5) Cloud Prince
# 1x (6) Aluneth
# 2x (6) Kabal Crystal Runner
#
AAEBAcz6AwjAAYkOuhai0wLu9gK/pAP0qwPCuAMLcbsC7AX3Dde2Auu6Aoe9AsHBAo/TAr6kA92pAwA=
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
Venkar
#20 Posted : Tuesday, December 15, 2020 3:40:22 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

Awesome, thank you, but I will have to try maybe next season or so, cause i just made that druid deck and making new decks on new account is hard, have to swap cards, disenchanting some to make other. Had a headache making this druid one, I will give myself a break till i get more gold and dust and then try this one as well.
effy777
#10 Posted : Tuesday, December 15, 2020 4:17:01 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 9

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Tjafs;60933 wrote:
Got to Diamond 1 with this one, and then I just told my bot to stop so I could play the rest of the games to legend myself.

### Secret Mage
# Class: Mage
# Format: Wild
#
# 2x (1) Kabal Lackey
# 1x (2) Ancient Mysteries
# 2x (2) Arcane Flakmage
# 2x (2) Arcanologist
# 2x (2) Mad Scientist
# 2x (2) Medivh's Valet
# 2x (3) Counterspell
# 1x (3) Duplicate
# 2x (3) Explosive Runes
# 1x (3) Flame Ward
# 1x (3) Forgotten Torch
# 1x (3) Ice Block
# 2x (3) Kirin Tor Mage
# 1x (3) Netherwind Portal
# 1x (3) Stargazer Luna
# 2x (4) Fireball
# 2x (5) Cloud Prince
# 1x (6) Aluneth
# 2x (6) Kabal Crystal Runner
#
AAEBAcz6AwjAAYkOuhai0wLu9gK/pAP0qwPCuAMLcbsC7AX3Dde2Auu6Aoe9AsHBAo/TAr6kA92pAwA=
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone


What config did you use? I used the default config for this deck, and my winrate was around 15% at plat 5.
Tjafs
#11 Posted : Tuesday, December 15, 2020 5:55:32 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 53

Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
effy777;60935 wrote:
What config did you use? I used the default config for this deck, and my winrate was around 15% at plat 5.

Default. Win rate was 49% when I ran it 8 hours yesterday on legend. Make sure your HearthRanger.ini is correctly set up. I have it like this, but I don't have the best computer in the world:

[BOT]
AlwaysSyncBoard=true
MaxMemoryUsage=4000
[VICPU]
CPUNumber=4
ThreadPerCPU=4
CriticalWaitTime=3000
CalcMaxDepth=15
Venkar
#14 Posted : Tuesday, December 15, 2020 7:47:15 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

Tjafs;60936 wrote:
Default. Win rate was 49% when I ran it 8 hours yesterday on legend. Make sure your HearthRanger.ini is correctly set up. I have it like this, but I don't have the best computer in the world:

[BOT]
AlwaysSyncBoard=true
MaxMemoryUsage=4000
[VICPU]
CPUNumber=4
ThreadPerCPU=4
CriticalWaitTime=3000
CalcMaxDepth=15


Hello, could you tell me where can I find this settings?
Tjafs
#15 Posted : Tuesday, December 15, 2020 8:27:43 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 53

Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Venkar;60937 wrote:
Hello, could you tell me where can I find this settings?

HearthRanger.ini - it's in your installation folder.
Tgarb5
#21 Posted : Tuesday, December 15, 2020 9:25:14 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

guys does the bot still working for you after today's patch ? because mine isn't it says game not connected :(
nerdrage
#22 Posted : Tuesday, December 15, 2020 10:16:37 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 14

Thanks: 1 times
Tgarb5;60939 wrote:
guys does the bot still working for you after today's patch ? because mine isn't it says game not connected :(


its normal they updated alot in the game and nerfed some cards so bot need be updated , it usually wont take too long.
this happen every patch that change cards pretty much.


Edit: Update when you launch and you will be good to go its already fixed.
nerdrage
#8 Posted : Tuesday, December 15, 2020 10:19:48 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 14

Thanks: 1 times
jwlance;60931 wrote:
Are you still doing well with it? I feel like I'm getting stomped.

if u reach diamond 3 its the most this deck can push you i think so let it run and it will get there :)
Venkar
#16 Posted : Wednesday, December 16, 2020 7:45:39 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

Tjafs;60938 wrote:
HearthRanger.ini - it's in your installation folder.


Thanks for the reply, I found the HearthRanger ini file but the settings you showed above are not written in that ini file. Do I have to copy paste what you wrote in there?

The only thing in there is this:

"[INTERNAL]
HRServerCurrentWorkingPort=14400
[BATTLENET]
BattleNetAppPathCached=D:\Games\Battle.net\Battle.net.exe
[STARTUP]
WindowLeft=1378
WindowTop=0
WindowWidth=500
WindowHeight=440
WindowStayOnTop=True
[TASK_LOG_WINDOW]
HearthRanger - Bot for Hearthstone=Max
[TASK_LOG_WINDOW_INDEX]
HearthRanger - Bot for Hearthstone=0
[BOT]
DisableDownloadingCardImage=true
"
nerdrage
#17 Posted : Wednesday, December 16, 2020 9:22:52 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 14

Thanks: 1 times
[INTERNAL]
HRServerCurrentWorkingPort=14400
[BATTLENET]
BattleNetAppPathCached=C:\Program Files (x86)\Battle.net\Battle.net.exe
[STARTUP]
WindowLeft=0
WindowTop=0
WindowWidth=500
WindowHeight=440
WindowStayOnTop=True
[TASK_LOG_WINDOW]
HearthRanger - Bot for Hearthstone=Max
[TASK_LOG_WINDOW_INDEX]
HearthRanger - Bot for Hearthstone=0
[BOT]
AlwaysSyncBoard=true
MaxMemoryUsage=4000
[VICPU]
CPUNumber=4
ThreadPerCPU=4
CriticalWaitTime=3000
CalcMaxDepth=15

make it look like this

Also if you didnt add YourDeckName = Default in the CustomConfig folder .ini , you are prolly using Aggro , i suggest you use Default.
Venkar
#23 Posted : Wednesday, December 16, 2020 9:29:15 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

Thank you
effy777
#12 Posted : Wednesday, December 16, 2020 10:19:21 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 9

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Tjafs;60936 wrote:
Default. Win rate was 49% when I ran it 8 hours yesterday on legend. Make sure your HearthRanger.ini is correctly set up. I have it like this, but I don't have the best computer in the world:

[BOT]
AlwaysSyncBoard=true
MaxMemoryUsage=4000
[VICPU]
CPUNumber=4
ThreadPerCPU=4
CriticalWaitTime=3000
CalcMaxDepth=15


Ah I see, I was using

CPUNumber=2
ThreadPerCPU=2

Could be my laptop is a bit under powered.
2 Pages12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.116 seconds.