Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

wild pirate warrior bot? Can someone review what I have done.
Sihkei
#1 Posted : Sunday, November 28, 2021 11:29:32 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

Thanks: 1 times
My bot I have to say to good for the most part But sometime it just doesn't trade good trade and just goes face when it should trade. Also sometimes it just hero power when it should play a pirate. Is there a way I can fix this?

I Reach Diamond 8 with this bot and Fixed most of my problems at first. It would go sometimes like N'Zoth's First Mate/Sky Raider- coin- Quest. Then I fixed it. then the discard hand stuff.

Is there a way to make it so my bot just doesn't have bad trade to minion?

Also is there a way to make your hero use your hero power less valuable.

If anyone want to copy my pirate warrior bot and expanded on it please do and make it have better trade?

https://drive.google.com...cYevqrl6pqt?usp=sharing

my deck:
### PirateWarrior
# Class: Warrior
# Format: Wild
#
# 2x (1) Bloodsail Corsair
# 2x (1) Bloodsail Deckhand
# 2x (1) N'Zoth's First Mate
# 1x (1) Patches the Pirate
# 1x (1) Raid the Docks
# 1x (1) Sir Finley Mrrgglton
# 2x (1) Sky Raider
# 2x (1) Small-Time Buccaneer
# 2x (1) Southsea Deckhand
# 2x (2) Fogsail Freebooter
# 2x (2) Harbor Scamp
# 2x (2) Parachute Brigand
# 2x (2) Ship's Cannon
# 1x (3) Ancharrr
# 2x (3) Defias Cannoneer
# 2x (3) Southsea Captain
# 2x (3) Stormwind Freebooter
#
AAEBAQcEhBeRvALerQOY9gMN1AXlB/sPgrACoL0C3a0D6bAD/ucDlfYDz/sDnIEEpooEr6AEAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
nationalmaverick
#2 Posted : Wednesday, December 15, 2021 6:31:33 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2
Location: Geekolja

Extraordinary work mate, absolutely does what you said, Id been stuck at plat 5 for weeks and one night with this config got me diamond 4 as of today, with a 55% win rate still.
Absolutely huge work.
One thing I saw it concede with a very commanding position because the enemy rogue stealthed itself with no cards on the board.

Other then that, fantastic job mate.
agent0range21
#3 Posted : Sunday, December 19, 2021 7:57:15 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 12
Location: phil

Was thanked: 3 time(s) in 2 post(s)
anyone knows how to configure the bot to always use the weapon on face or minion ?
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.037 seconds.