Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

20191108 still not worked after update
koolinx
#1 Posted : Friday, November 8, 2019 12:03:56 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

"TransitStateMachineFromIdle" problem still exsist
the bot can not move in battle and burning rope
pls check thx
JoyAdmin
#2 Posted : Friday, November 8, 2019 1:28:51 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,570

Thanks: 768 times
Was thanked: 4329 time(s) in 1532 post(s)
Try to re-download the full package.

Ensure your anti-virus software doesn't block bot.
koolinx
#3 Posted : Friday, November 8, 2019 6:31:02 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

JoyAdmin;59327 wrote:
Try to re-download the full package.

Ensure your anti-virus software doesn't block bot.


it still "VICPU_CLUSTER_END" after re-install HR
the bot dont move again after play first card
robin.houd
#4 Posted : Friday, November 8, 2019 12:28:12 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

Fix After REdownload.
koolinx
#5 Posted : Saturday, November 9, 2019 2:28:50 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

I found the reason
you cant change bot control option
it didn't happened before
araceae
#6 Posted : Sunday, November 10, 2019 3:17:47 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 13

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
changing bot options don't work, bot still plays as stupidly as possible.
Axion
#7 Posted : Sunday, November 10, 2019 7:53:43 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 46

Thanks: 3 times
Was thanked: 24 time(s) in 9 post(s)
araceae;59346 wrote:
changing bot options don't work, bot still plays as stupidly as possible.



If you follow the posts in the correct posts of the forum would know that there is a way to make the bot work again ...

But it is easier to make the most stupid quotes possible than trying to find the solutions presented ...


Follow the yellow brick path and you really will find the easy solution like the air you breathe...


Axion!
darkou
#8 Posted : Monday, November 11, 2019 8:33:27 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

Hello everyone !

I have currently the same problem.
So I decided to reinstall totally the bot.

But the problem evolves.

Now when I run the bot in casual mode as daily quest deck, the bot play turn one and remains stuck from that moment.

The bot cycle after VICPU_CLUSTER_END because the TransitStateMachineFromPlayInGame do not run correctly, no action is made on the board at all.
So it start calculating again and again until the rope.

Do you know from were the problem could from ?

Thanks for your help



EDIT:

I have now more informations on what really happen during automatisation.

After playing normally at turn 1, the bot don't end the turn. And try to replay the turn until the rope.
And when the turn 2 arrive and all others one, it don't update the hand and still believe it's turn 1, and it try to make the turn 1 play forever without success.

I have this problem with all my wild decks.


I tried different investigations but stopping and starting again the bot is not working at any turn of the game, before i can stop/start without a problem.
Now stopping the bot freeze it and I can't starting it again.

At he beginning I though it was a bug relative to the coin but not, this problem occured with all decks with or without the coin.



EDIT 2:

Just found the problem, the origin is in Bot control option panel like said above. If you change parameters you can broke the bot.
I didn't test which parameters is.
Ynnoz
#9 Posted : Monday, November 11, 2019 10:08:04 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 118

Thanks: 3 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Should be working fine now with bot control enabled after the Hearthstone update.
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.731 seconds.