Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Problem with v.11.1.0.0
wasptak
#1 Posted : Wednesday, October 9, 2019 11:42:45 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 10

New version is finnaly here but bot doesnt work like it should - it's simply not "clicking" after for example auto concede option etc. It's just waiting forever and doing nothing.
BarackObllama
#2 Posted : Wednesday, October 9, 2019 1:48:11 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 15

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Seems the bot is going through some troubles recently.
benkio
#3 Posted : Wednesday, October 9, 2019 5:45:28 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

Thanks: 1 times
with the version 11.1.0 I got a `VirtualProtectEx 87`

any suggestion?
Mugiwara0884
#4 Posted : Wednesday, October 9, 2019 6:30:43 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

Same Here "VirtualProtectEX 487"
Jobowow
#5 Posted : Wednesday, October 9, 2019 8:14:53 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

For Me the Bot is not selecting properly.
I see the cursor clicking but it just doesnt select anything ingame.

Quote:
ClickOnText - The Arena ret=True
waiting....
waiting....
waiting...
waiting....
TransitStateMachineFromIdle
TransitStateMachineFromMainOption
ClickOnText - The Arena ret=True
waiting....
waiting....
waiting...
waiting....
TransitStateMachineFromIdle
TransitStateMachineFromMainOption
ClickOnText - The Arena ret=True


Graphic Settings are like recommended, 1900 x 1080, like my Monitor.
Started with Admin privileges and its directed to the right EXE
Ynnoz
#6 Posted : Wednesday, October 9, 2019 8:47:04 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 112

Thanks: 3 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
wasptak;59157 wrote:
New version is finnaly here but bot doesnt work like it should - it's simply not "clicking" after for example auto concede option etc. It's just waiting forever and doing nothing.


Confirmed.
Saegle
#7 Posted : Thursday, October 10, 2019 12:29:02 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 27

Thanks: 3 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Agree with you guys, got both "VirtualProtectEx 87" &"VirtualProtectEx 487"

Edit : thanks for the hotfix !
BarackObllama
#8 Posted : Thursday, October 10, 2019 4:26:59 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 15

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
and so we wait
jimmy.saha
#9 Posted : Thursday, October 10, 2019 5:17:12 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

Same issue
JoyAdmin
#10 Posted : Thursday, October 10, 2019 5:34:01 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,552

Thanks: 765 times
Was thanked: 4319 time(s) in 1525 post(s)
update to v.11.2.0.2 will fix it.
Afrojaxhd
#12 Posted : Thursday, October 10, 2019 5:40:27 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

Thanks for hotfix
wasptak
#13 Posted : Saturday, October 12, 2019 3:41:39 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 10

Unfortunatly version v.11.2.0.2 havent solved all problems. Bot is working but is crashing very often with some "VirtualProtect 15" error (which i never ever had before). I've downloaded new client to see if this will help - but it's not. After around 20-25 minutes bot simply crashes.
JoyAdmin
#14 Posted : Saturday, October 12, 2019 6:23:10 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,552

Thanks: 765 times
Was thanked: 4319 time(s) in 1525 post(s)
Check your windows defender or anti-virus software settings.
wasptak
#15 Posted : Saturday, October 12, 2019 7:19:08 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 10

JoyAdmin;59200 wrote:
Check your windows defender or anti-virus software settings.


It's permamently turned off long ago (got same issue on 2 different PC's)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.098 seconds.