Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Bug With ICUE.exe ( Corsair software )
raffybest94V01
#1 Posted : Thursday, May 2, 2019 9:10:19 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4
Location: Italy

Thanks: 1 times
when the bot wants to open the battle.net to reopen the game in case of a crash, if instead in the background there is the icue.exe program of the corsair the program gets bug and doesn't open the game ( try to open the icue program instead ) clearly instead when the icue process is not there the bot manages to open the game in case of a crash and work fine.
raffybest94V01
#2 Posted : Tuesday, May 14, 2019 4:48:14 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4
Location: Italy

Thanks: 1 times
up..........................
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.232 seconds.