Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

transitstatemachinefromoffiline
luffy000
#1 Posted : Friday, March 15, 2019 7:56:53 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

Thanks: 1 times

The message appears and does not start the bot was never working normal and stopped the nothing already reinstalled I updated and nothing solves
Baranorn
#2 Posted : Wednesday, April 3, 2019 2:59:51 PM(UTC)
Baranorn


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 75
Location: Brampton

Thanks: 2 times
Was thanked: 15 time(s) in 13 post(s)
Got the same problem, along with Wait for data transfer for auto daily quests. It just loops over and over then tries to reboot the game and does it all over again
R4T4
#3 Posted : Tuesday, May 7, 2019 2:22:14 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

same here ... under basic Setting it says "Game is not connected" ... yesterday it worked ... today with having done something it stopped with "TransitStateMachineFromOffline" msg loops
bart212
#4 Posted : Tuesday, May 14, 2019 4:58:33 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 13

I have the same problem. Has anyone solved it?
Ynnoz
#5 Posted : Tuesday, May 14, 2019 9:08:16 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 100

Thanks: 3 times
Was thanked: 10 time(s) in 10 post(s)
Same problem. Think we have to wait for a fix.
Zug
#6 Posted : Tuesday, May 14, 2019 10:16:47 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 23

Thanks: 9 times
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
Ynnoz;58793 wrote:
Same problem. Think we have to wait for a fix.



agree

game updated earlier
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.227 seconds.