Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages12>
v.12.8.9.0 - Event map 'Castle Ravencaw' re-opened. (DSOBOT)
JoyAdmin
#1 Posted : Friday, January 26, 2018 4:08:56 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,607

Thanks: 772 times
Was thanked: 4360 time(s) in 1552 post(s)
v.12.8.7.2 - Event map 'Castle Ravencaw' re-opened.


- Event map 'Castle Ravencaw' added.

All second level maps (Ghastly Grave,Gloomy Pastures,Dungeon in the Sulfur Desert,Dragan's Excavation Site,Iron Forest at night) also added.

- Support all available Inferno III difficulty.

- Q6 map 2 entrance bug fixed - Halls of Death

- Other improvements.

v.12.8.8.0

- Bot patch for game client r205_11

v.12.8.9.0

- Bot patch for game client r206_7


How to update manually?

Start [Launcher.exe] at DSOBOT directory, then click [UPDATE] button.

Download Full Package

http://www.dsobot.com/forum/yaf_postst1664_Download-Drakensang-Online-Bot.aspx
4 users thanked JoyAdmin for this useful post.
n1emand on 1/26/2018(UTC), vagelis_arapoglou on 1/26/2018(UTC), artista90 on 1/26/2018(UTC), sellu on 1/26/2018(UTC)
brouil
#2 Posted : Friday, January 26, 2018 4:28:36 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 11

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Good job Joy :)
n1emand
#3 Posted : Friday, January 26, 2018 4:32:50 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 60

Thanks: 21 times
Was thanked: 7 time(s) in 5 post(s)
brouil;54086 wrote:
Good job Joy :)

yes. :)
ONLY important thing we need now is setting own waypoints in city. :D
peanutbutter
#4 Posted : Friday, January 26, 2018 6:31:10 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 206
Location: Europe

Thanks: 22 times
Was thanked: 49 time(s) in 40 post(s)
Yes. The bot walks back from map to trade instead of teleport, its lovely , but these hops-pops in waypoint are very risky.
peanutbutter
#5 Posted : Friday, January 26, 2018 12:56:51 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 206
Location: Europe

Thanks: 22 times
Was thanked: 49 time(s) in 40 post(s)
update again, what has changed?
malakas12345
#6 Posted : Friday, January 26, 2018 1:10:01 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 31
Location: Greece

Thanks: 5 times
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
The bot is ok if you set waypoints properly. There are some bugs in the event map but i can usually have 150-200 pearls per hour.
1 user thanked malakas12345 for this useful post.
vagelis_arapoglou on 1/28/2018(UTC)
peanutbutter
#7 Posted : Friday, January 26, 2018 1:16:02 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 206
Location: Europe

Thanks: 22 times
Was thanked: 49 time(s) in 40 post(s)
Ah, random waiting before entering map has been set, great.
doms777
#8 Posted : Friday, January 26, 2018 1:58:41 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 50

Thanks: 4 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
can you do something that bot doesnt walk in the laser and dies all the time ?
Vendetta
#11 Posted : Friday, January 26, 2018 10:23:59 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 265

Thanks: 108 times
Was thanked: 56 time(s) in 48 post(s)
Joy can you do something about Sulfur map? Bot can't use teleport because character is setting on poison.
peanutbutter
#9 Posted : Saturday, January 27, 2018 5:17:08 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 206
Location: Europe

Thanks: 22 times
Was thanked: 49 time(s) in 40 post(s)
doms777;54104 wrote:
can you do something that bot doesnt walk in the laser and dies all the time ?


I use custom route to avoid laser, but it is still leathal with nealry 80% defense too....
n1emand
#10 Posted : Saturday, January 27, 2018 10:58:32 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 60

Thanks: 21 times
Was thanked: 7 time(s) in 5 post(s)
peanutbutter;54122 wrote:
I use custom route to avoid laser, but it is still leathal with nealry 80% defense too....

Vendetta;54109 wrote:
Joy can you do something about Sulfur map? Bot can't use teleport because character is setting on poison.



use own route in sulfur and finish in an area without sulfur.


How to avoid laser I dont know. Custom route will not fix that problem.
If you play without premium you can use custom route where no laser is available.

What would be very nice:
repeat custom route until inventar is full! ;-)
1 user thanked n1emand for this useful post.
peanutbutter on 1/28/2018(UTC)
peanutbutter
#12 Posted : Sunday, January 28, 2018 8:12:21 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 206
Location: Europe

Thanks: 22 times
Was thanked: 49 time(s) in 40 post(s)
Looool I have unchecked the reset dungeon and the teleportation skill checkbox in misc options and the bot comes out from the map with frontier when finished and goes immediately back :D wonderful :D
bacusek
#13 Posted : Tuesday, January 30, 2018 3:03:23 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 7

Thanks: 12 times
whether there is a options in bot in order to lifted items with golden bonuses?
why dont clear full map Gloomy Pastures ? only last 40 mobs and going back in town.
doms777
#14 Posted : Tuesday, January 30, 2018 5:04:50 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 50

Thanks: 4 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
yeah you can add items in the settings, under "Keepitemrule" you can add a new item rule and there you can write an item for example weapon and then make a tick in "golden values". So it will keep all items with golden values
1 user thanked doms777 for this useful post.
bacusek on 1/30/2018(UTC)
bacusek
#15 Posted : Tuesday, January 30, 2018 6:01:59 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 7

Thanks: 12 times
doms777;54180 wrote:
yeah you can add items in the settings, under "Keepitemrule" you can add a new item rule and there you can write an item for example weapon and then make a tick in "golden values". So it will keep all items with golden values

you can do me a magician for a mage, I would be grateful.Sorry for me english me english so bad :D
peanutbutter
#16 Posted : Wednesday, January 31, 2018 5:35:25 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 206
Location: Europe

Thanks: 22 times
Was thanked: 49 time(s) in 40 post(s)
pls update, bot keeps restarting client but cant have map details making the client crash. I've tried many times, it was not working at all. New hotfix has come
2 users thanked peanutbutter for this useful post.
volker1972 on 1/31/2018(UTC), madambovary on 1/31/2018(UTC)
adaml3
#17 Posted : Wednesday, January 31, 2018 5:51:33 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 86

Thanks: 2 times
Was thanked: 30 time(s) in 20 post(s)
plz update 205_11
2 users thanked adaml3 for this useful post.
volker1972 on 1/31/2018(UTC), madambovary on 1/31/2018(UTC)
Pinga
#18 Posted : Wednesday, January 31, 2018 6:22:46 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 10

Thanks: 2 times
Was thanked: 5 time(s) in 3 post(s)
plz update 205_11
3 users thanked Pinga for this useful post.
volker1972 on 1/31/2018(UTC), Kvazi on 1/31/2018(UTC), madambovary on 1/31/2018(UTC)
Kvazi
#19 Posted : Wednesday, January 31, 2018 6:51:55 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 8

Thanks: 13 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
plz update 205_11
1 user thanked Kvazi for this useful post.
madambovary on 1/31/2018(UTC)
doms777
#20 Posted : Wednesday, January 31, 2018 8:11:59 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 50

Thanks: 4 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
why donwe need update for every hotfix -.-
2 Pages12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.255 seconds.