<< ACCOUNT BANNED >>
Am lucrat și cum totul a mers , am păcat că contul meu este baned , dar trebuie să treacă osa fie greu să treacă ceva , dar vă mulțumesc pentru bani . Pacat ca nu-mi pun un bot și anti - Ban filele . Bot nu înțeleg de ce această interdicție bot neautorizat nu este ilegal . Bigpoint rușine că nu știu nimic . JoyAdmin ce crezi ? bot nu primesc nimic tereseaza BAN ? Eu plâng Mountain acel cont nu inseamna ca esti un copil de 5 ani . Cel puțin nu te tereseaza ai bani, dar el bine unic rang și prieteni buni am avut ! De ce doamne lam luat acest program ? De ce iam ascultat pe prietenii mei ? Dacă v-ați luat ban pernament nu pot face nimic până nu mor osa .
3/21/2014 începe jocul
4/10/2014 se încheie viața mea în acest joc 15 : 45 :
DsoBot :
DsoBot foarte greu bucurăm că ne-am pierdut conturile noastre pentru nimic .
Cred că atunci când vei ajunge un Pernament Ban nu poate recupera conturile preluări sal e -o din nou până când e lumea Pernament .
Acum, noi, cei care au luat BAN se plâng că de ce am luat acest program .
Pu pu DsoBot au făcut fără programe anti- sau ce nu .
Nu uitați că este un joc , dar eu munte socială el și totul a mers nebun -vă că mergeți greu Osatori
Bigpoint : Știam că nu programe BOT ilegale funcționează numai atunci când ai de a face timpu . ( Cred că da , dar cred ca acest site DsoBot spune în mod corect )
Dacă ai spus da HACK fost în valoare de a lua BAN spune nimic, dar atunci când vine vorba BOT nu mă înșel , nu a dat Andermant , îndoiți , sau un produs gratuit este de roboți simple.
OAMENI : Noi, ca prost ( cred că nu se încalcă un regulament în cazul în care ) au văzut filmul și să popularu BOT sal descarce e greu acest program . Ei nu arata rau , când tot ce am Pernament Ban 4/10/2014 BOT ultizatori 6000 , atunci când acestea au uplade azi . Acest lucru nu privi în sus atunci când visez osa .
BRAVO DSOBOT au distrus conturile noastre ! FOR EVER !
Ești supărat că el a mers la conturile tale ? : Desigur, acestea sunt supărat dacă am avut conturi bune : singur dmg , de rang înalt . Nimic și acum am punga munte dus totuși .
6000 de persoane interzis : Nu este adevărat , la toate ! Ai noroc că va trebui să completați în conturile tale.
= > Da, nu interzic criză care vine uplade făcut .
= > Eu cred că utilizarea multe BOT nu decât folosind . Dacă Bigpoint ia toate BAN BOT BOT că nu s-au folosit 57 sau 100 de jocuri on-line .
= > Unii s-au făcut pentru a salva și unele bot online, cred că da .
= > Da rândul său, va veni la tine ca mine ca am luat banii cu alte 6000 ultizator bot
Nu utilizați bot EVER ! : Asta nu are bani pentru că a fost o prostie am primit DsoBot site frumos .
Atenție la ceea ce spun eu , dacă nu mă crezi mâna scriu acum nu te Bot vine vouă : că nu ai primit ban norocos azi .
Notă : Am înțeles că nimic nu are bot , dar ar trebui să știe că nu e bine pentru tine . Cei care au luat BAN Trebuie să învățăm din această lecție pe care ne-am VOSTA devine !
JoyAdmin vă poate ajuta ? Nici măcar nu pot și nu vă actualizați distrugere FA TOTU .
Mulțumesc pentru citire . Dacă nu știi limba engleză îl Traducere de dvs. !
ROMANIA TRANSLATE !