Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

reset mapa
renger79
#1 Posted : Saturday, April 5, 2014 5:08:29 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

salut, am debifat "enable reset dungeon whit teleportation skill" .farmez in district si as dori ca dupa ce termina mapa sa faca reset la gorga nu sa se intoatca pana in inima de atlantis pentru ca e pierdere de timp.e posibil asa ceva, ce trebuie sa mai setez?
Lukesor
#2 Posted : Saturday, April 5, 2014 5:34:17 AM(UTC)
Lukesor


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 262
Man
Location: England

Thanks: 24 times
Was thanked: 43 time(s) in 37 post(s)
Eu nu sunt în totalitate sigur, dar nu cred că puteți seta care ușa se va utiliza, în orice moment l-am încercat nu a lucrat ...

Aveți posibilitatea să încercați să adăugați un traseu personalizat și a vedea dacă acesta lucreaza pentru tine ...

Cum de a:

1. Faceți clic pe albastru P în lista de activități



2. Clic începe remiză

3. Atrage traseul în fereastra din mijloc prin click stânga pentru a crea un punct și clic dreapta pentru a anula

4. Clic nu mai trage

5. Salvați traseu

6. Clic "traseu utilizare activitate particularizat" în partea de sus



7. acum aproape

Pentru a asigura traseul personalizat este utilizat, uita-te la lista de sarcini și a vedea dacă albastru P a devenit acum galben



Vă mulțumim pentru nachillo73 pentru informațiile de mai sus. Am tradus cu ajutorul Google și a adăugat imagini.

Code:
I'm not entirely sure, but I think you cant choose which door is used.

Translated Text

You can try to add a custom route and see if it works for you.

How to:

1. Click the blue P in the task list
2. Click start draw
3. Draw the route in the middle window by left clicking to create a point and right clicking to undo
4. Click do not shoot
5. Save route
6. Click "Task Use Custom Route" at the top
7. Close

To ensure the custom route is used, look at the task list and see if the blue P is now yellow

Thanks to Nachillo73 for the information above. I just translated with Google and added pictures.
renger79
#3 Posted : Saturday, April 5, 2014 6:01:06 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

sa personalizez mapa stiu, pe mine ma intereseaza sa faca reset o data la gorga o data in inima de atlantis in functie de unde incepe mapa
Lukesor
#4 Posted : Saturday, April 5, 2014 6:06:59 AM(UTC)
Lukesor


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 262
Man
Location: England

Thanks: 24 times
Was thanked: 43 time(s) in 37 post(s)
Ah, ma forse si resetta a Gorga se si finisce il percorso da quella porta, è per questo che ho spiegato percorso personalizzato :)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.033 seconds.