Rank: Newbie
Groups: Registered
|
ar fi foarte bine daca s-ar introduce plata cu paysafe. sunt multe persoane care nu vor sa-si utilizeze cardurile. va rog sa transmiteti mai departe. multumesc.
|
|
|
|
Rank: Administration
Groups: Administrators
Thanks: 801 times Was thanked: 4516 time(s) in 1622 post(s)
|
It's on our to-do list, but it needs some time, please be patient.
E pe lista noastră pentru a-do, dar are nevoie de ceva timp, vă rugăm să aveți răbdare.
|
|
|
|
 Rank: Advanced Member Groups: Registered, DSORomanianModerator Posts: 50  Location: Romania Thanks: 5 times Was thanked: 6 time(s) in 4 post(s)
|
renger79;15648 wrote:ar fi foarte bine daca s-ar introduce plata cu paysafe. sunt multe persoane care nu vor sa-si utilizeze cardurile. va rog sa transmiteti mai departe. multumesc. Dupa cum se vede este luata in considerare aceasta varianta si se lucreaza la implementarea ei. Thx buddy ;) !
|
|
|
|
|
ma poate ajuta cineva? am incercat sa platesc cu cardul si-mi spune asta: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa x-xxxx.cardul nu e expirat si are bani pe el.multumesc
|
|
|
|
 Rank: Advanced Member Groups: Registered, DSORomanianModerator Posts: 50  Location: Romania Thanks: 5 times Was thanked: 6 time(s) in 4 post(s)
|
renger79;16164 wrote:ma poate ajuta cineva? am incercat sa platesc cu cardul si-mi spune asta: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa x-xxxx.cardul nu e expirat si are bani pe el.multumesc
Cred ca cel mai indicat ar fi sa iei legatura cu banca emitenta. exista posibilitatea sa fie blocat pe acel card cumparaturile on-line!
|
|
|
|
|
salut ams i eu o problema am paltit pt 90 de zile si nu am primit codul....!!!!
|
|
|
|
Rank: Member
|
darkwolfscall;16508 wrote:salut ams i eu o problema am paltit pt 90 de zile si nu am primit codul....!!!!
te ai uitat in casuta ta postala asociata contului tau pe forum? acolo vine codul :) deci in MY INBOX in dreapta sus bafta
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.